Spelschema och streaming av elitserien 2012-10-04

På torsdag 2012-10-04 är det dags för nästa sammandrabbning i Elitserien 2012/2013 och denna eftermiddag/kväll kommer det att spelas fem olika matcher runt om i Sverige. Nedan hittar spelschemat för dessa elitseriematcher, samt information om hur du kan streama och livebetta på dessa matcher.

Spelschema Elitserien 2012-10-04

Bilden nedan visar vilka matcher som spelas på torsdag, samt hur dags respektive match startar.

Spelschema Elitserien 2012-10-04

Nedan hittar du våra olika tips och en del information om hur du kan gå tillväga för att streama dessa matcher gratis, eller hur du gör för att se matcherna med bästa kvalitet.

Skellefteå - AIK live stream

Klockan 19:00 på torsdag möts Skellefteå och AIK i en av dagens fem elitseriematcher. För att på bästa sätt uppleva denna och andra elitseriematcher rekommenderar vi att du tar del av C More's aktuella kampanj. Matchen sänds i kanalen C More Hockey. Alternativt kan du teckna dig för gratis hockey streaming här.

Streama Modo - Luleå hockey

För dig som är intresserad av att se matchen mellan Modo och Luleå LIVE rekommenderar vi att du bänkar dig framför kanalen C More Live 2 eller att registrerar dig hos någon av våra partners för att kunna ta del av gratis streaming av Elitseriens hockeymatcher. C More har en grym kampanj just nu för dig som vill se mängder av sport och film för endast 99 SEK/månad.

Brynäs - Färjestad

Matchen mellan Brynäs och Färjestad startar klockan 19:00 och sänds live streamad på kanalen C More Live 3. För att se denna match rekommenderar vi att du tar del av kampanjen hos C More för att kunna köpa streamade hockeymatcher billigt. Alternativt kan du teckna dig hos något av dessa spelbolag för att streama elitserien gratis.

Rögle - Frölunda

På torsdag möts även hockeylagen Rögle och Frölunda klockan 19:00 och även denna match går att se genom gratis streaming. Vill du få den bästa streamingupplevelsen rekommenderar vi C More. Just denna match sänds i kanalen C More Live 4.

Växjö Lakers - HV71

Växjö Lakers tar sig an HV71 klockan 19:00 på torsdag och denna sammandrabbning upplevs bäst när man streamar den hos C More och kanalen C More Sports. Ta del av deras kampanj här. Vill du se matchen gratis tecknar du dig för gratis streaming här.

3 okt 2012

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)